1
Internet pa limit
1
1
1
1
*Cmimet perfshijne TVSH
1
1
Untitled Document
1
1
1
     
  1 Ofertat familjare
1
  1 Ofertat biznes
1
  1 Sill nje mik
     
 
 
  planet internet
 
Sherbimet
  Kompania Planet eshte krenare tju ofroje sherbimin e internetit dhe shume shpjet  
  edhe sherbimin e telefonise. Ne dallim nga kompanite e tjera ne ofrojme Internet  
  sherbim i cili vjen ne familjet dhe bizneset tuaja nepermjet teknologjive wireless  
  adsl, fiber optike. Sherbimi i internetit i cili mundesohet ne te gjithe rrethin e Tiranes  
  ofrohet pa limit dhe ploteson te gjitha kerkasat e klienteve tane.  
Untitled Document
Te reja
Kompania Planet ka zgjeruar rrjetin e saj ne zonen e Senatoriumit duke u bere
e para kompani interneti, qe ofron sherbim per keta banore.
Raporto nje problem
Kjo eshte zona ku ju te nderuar Abonet mund te raportoni probleme te ndryshme
qe mund te lindin nga sherbimet, tekniket, infrastuktura, etj...
 
Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Planet ISP