1
Internet pa limit
1
1
1
1
*Cmimet perfshijne TVSH
1
1
Untitled Document
1
1
1
     
  1 Ofertat familjare
1
  1 Ofertat biznes
1
  1 Sill nje mik
     
 
 
  planet internet
 
Rreth nesh
  Planet Isp eshte kompania qe sjell ne tregun Shqiptar sherbimet e internetit dhe  
  telefonise me nje cilesi te larte dhe mbulim te gjere. Planet eshte themeluar ne vitin  
  2008 nga nje grup njerezish me eksprience 10- vjecare ne fushen e  
  telekomunikacionit. Fillimisht kompania ofronte sherbim ne disa zona te Tiranes por  
  qe nga fundi i vitit 2009 ajo mbulon te gjithe rrethin e Tiranes si edhe mundeson  
  shpernadrjen me shumice te sherbimit te internetit ne te gjitha qytetet e Shqiperise.  
     
  Misioni  
  Ne jemi krijuar per te bashkuar njerezit kudo qe ata ndodhen, per te komunikuar  
  shkembyer informacion, per te luajtur me njeri tjetrin. Ne plotesojme kohen e tyre  
  duke ofruar zgjidhje te pershtatshme per biznes dhe argetim.  
     
  Vizioni  
  Sebashku rritemi, Sebashku fitojme  
     
  Treguesi i internetit  
  Materiali i QoS per internetin  
  Kontrate tip  
Untitled Document
Te reja
Kompania Planet ka zgjeruar rrjetin e saj ne zonen e Senatoriumit duke u bere
e para kompani interneti, qe ofron sherbim per keta banore.
Raporto nje problem
Kjo eshte zona ku ju te nderuar Abonet mund te raportoni probleme te ndryshme
qe mund te lindin nga sherbimet, tekniket, infrastuktura, etj...
 
Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Planet ISP