1
Internet pa limit
1
1
1
1
*Cmimet perfshijne TVSH
1
1
Untitled Document
1
1
1
     
  1 Ofertat familjare
1
  1 Ofertat biznes
1
  1 Sill nje mik
     
 
 
   planet internet
 
Kujdesi i klientit
  Ne menyre qe te jemi sa me prane jush per te zgjidhur cdo problem, pyetje  
  apo informacion te nevojshem mbi sherbimet tona.  
  Ju mund te telefononi ne numrat: 045800000, 0682121212  
  Ju mund te dergoni email ne info@planet.al  
  Eksperienca dhe angazhimi yne jane ne dispozicionin tuaj te nderuar abonente.  
Untitled Document
Te reja
Kompania Planet ka zgjeruar rrjetin e saj ne zonen e Senatoriumit duke u bere
e para kompani interneti, qe ofron sherbim per keta banore.
Raporto nje problem
Kjo eshte zona ku ju te nderuar Abonet mund te raportoni probleme te ndryshme
qe mund te lindin nga sherbimet, tekniket, infrastuktura, etj...
 
Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Planet ISP