Internet pa limit
Get the Flash Player to see this rotator.
Internet me Fiber Optike + Telefoni ne nje pakete te vetme!
planet internet
1
Familjare
Internet pa limit
duke filluar nga
15 euro
1
1
1
1
Biznes i Vogel
Internet pa limit
duke filluar nga
25 euro
1
1
1
1
Biznes i Madh
Internet pa limit
duke filluar nga
45 euro
1
1
 
1
1
   
  Ju falenderojme qe po vizitoni faqen tone zyrtatre dhe ju ftojme te informoheni per kompanine dhe sherbimet
  Planet Isp eshte kompania qe sjell ne tregun Shqiptar sherbimet e internetit me nje cilesi te larte dhe mbulim te gjere.
  Planet eshte themeluar ne vitin 2008 nga nje grup njerezish me eksprience 10- vjecare ne fushen e telekomunikacionit.
  Fillimisht kompania ofronte sherbim ne disa zona te Tiranes por qe nga fundi i vitit 2009 ajo mbulon te gjithe rrethin e Tiranes
  si edhe mundeson shpernadrjen me shumice te sherbimit te internetit ne te gjitha qytetet e Shqiperise.
  Me objektiva te qarte dhe synimin per ti sherbyer sa me mire klientit ne rritemi nga dita ne dite dhe permiresojme sherbimet dhe
  cilesine qe te gjithe te mbeten te kenaqur.
 
Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Planet ISP