Internet pa limit
Get the Flash Player to see this rotator.
Internet me Fiber Optike + Telefoni ne nje pakete te vetme!
planet internet
1 1
 
1
 
Sepse mjafton te na kontaktoni
dhe per 2 dite ju sjellim sherbim
Sepse jemi ne dispozicion te
problemeve 24 ore
Sepse kemi mbulimin me te
madh ne Tirane dhe rrethina
 
1
 
 
Planet Isp eshte kompania qe sjell ne tregun Shqiptar sherbimet e internetit
dhe telefonise me nje cilesi te larte dhe mbulim te gjere. Planet eshte
themeluar ne vitin 2008 nga nje grup njerezish me eksprience 10- vjecare ne
fushen e telekomunikacionit. Fillimisht kompania ofronte sherbim ne disa zona
te Tiranes por qe nga fundi i vitit 2009 ajo mbulon te gjithe rrethin e Tiranes si
edhe mundeson shpernadrjen me shumice te sherbimit te internetit ne te gjitha
qytetet e Shqiperise.
   
 
 
Te gjitha te drejtat e rezervuara nga Planet ISP